Wie wij zijn.
Visie op pedagogiek.
Wat ons drijft.
Onze merken.

Wij 
zijn 
JONG.

Wij zijn JeugdOntwikkeling Nederland Groep.

Wij geven kinderen en jongeren de begeleiding die nodig is om ze te helpen opgroeien tot sociale, bekwame en zelfstandige volwassenen. Dit doen we vanuit vijf divisies die hier allen bijdrage aan leveren vanuit hun eigen expertise. Een groep die de verbinding zoekt met o.a. onderwijs, gemeenten en jeugdhulp. Samenwerkingen waarin we intensief met elkaar optrekken.

Wij zijn nieuwsgierig.

Een organisatie die van binnenuit nieuwsgierig blijft om te bouwen aan de toekomst van de komende generatie. Dit is de belangrijkste vaardigheid van de toekomst. Je móet blijven (mee)ontwikkelen in deze constant veranderende wereld.

Wij zijn voor(op)lopers.

Een netwerk voor jeugdontwikkeling dat de boel in beweging brengt en houdt. We werken samen en zijn actief in kinderopvang, kennisontwikkeling en technologische expertise waarmee we innoveren, inspelen op en bijdragen aan de behoefte van de (toekomstige) maatschappij.

Wij doen het op onze eigen wijze.

En dat brengen we ook kinderen al jong bij. We inspireren jonge mensen zodat ze het vermogen hebben om met zelfvertrouwen goede keuzes te maken en te geloven in hun eigen talent.

Wij doen het samen.

Samen leveren wij een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. In dialoog creëren we nieuwe diensten en kennisgebieden. Samen komen we tot oplossingen, met als doel de ontwikkeling van kinderen verrijken.

Bekijk hier onze merken

Mensen

22926
Kinderen

Daarnaast bereiken we ruim 50.000 opvoeders.

Locatie

203
Locaties

Met deze locaties zijn we actief in 33 gemeenten.

Cirkel

2035
professionals

1178 FTE verrijken dagelijks kindontwikkeling.

Directieteam van Wij zijn JONG

Raad van Commissarissen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten