Wie wij zijn.
Visie op pedagogiek.
Wat ons drijft.
Onze merken.

Wat ons drijft.

Kinderen die nu worden geboren, hebben een levensverwachting van 104 jaar. Dat is geen toekomstmuziek, maar een feit met grote gevolgen. Van de investeringen op jonge leeftijd heb je als mens wel 100 jaar plezier. Juist op jonge leeftijd kunnen we veel betekenen voor kinderen door te doen waar we goed in zijn: het verrijken van de ontwikkeling van kinderen. Daar draagt Wij zijn JONG elke dag aan bij. Vanaf het allereerste begin.

De jeugd is onze toekomst. Ieder kind moet de kans krijgen om zich optimaal te ontwikkelen en zijn talenten te benutten. Wij zijn er voor alle kinderen van 0 tot en met 12 jaar, ook als er extra ondersteuning nodig is. Daarbij kijken we altijd naar wat het beste is voor het kind, durven wij verantwoordelijkheid te nemen en kijken wij verder dan wat wij zelf te bieden hebben.

De nieuwsgierigheid van kinderen prikkelen in een uitdagende omgeving; dat is onze belangrijkste bijdrage. Wij geloven dat we onze taak het best vervullen in de rol van maatschappelijk ondernemer. Met focus op de realiteit en de drang om dingen voor elkaar te krijgen.

Onze divisies werken vanuit deze overkoepelende gedachte, en vertalen hem ieder op hun eigen manier. Op deze pagina lees je wat ons daarbij bezighoudt. Met verdieping, praktijksituaties en een blik op de toekomst laten we zien wat ons vakgebied zo actueel, mooi en waardevol maakt.

Lees onze artikelen