Samen voor ontwikkeling en kansengelijkheid van kinderen.

Kinderen vormen de toekomst van onze samenleving. Dus als we kinderen van nu eerlijke kansen en perspectief bieden op die toekomst komen we als maatschappij uiteindelijk verder. Daarom vinden we het belangrijk dat ieder kind de eerlijke kans krijgt om zich optimaal te ontwikkelen en talenten te benutten.

Doe mee.

De Wij zijn JONG Foundation maakt zich sterk voor een samenleving waarin alle kinderen van 0 tot 18 jaar mee kunnen doen. Dat stopt niet bij de grenzen van wat Wij zijn JONG doet, of waar Wij zijn JONG onderneemt. Als we impact willen maken op de ontwikkeling of kansengelijkheid, dan moeten we juist verder kijken. Want de uitdagingen van vandaag, vragen om oplossingen van morgen. Daarom ondersteunt de Wij zijn JONG Foundation sociaal-maatschappelijke initiatieven in Nederland die aansluiten op de visie van Wij zijn JONG.  

Hierbij geloven wij in de kracht van samenwerken. We brengen mensen met elkaar in contact, om samen tot mooie resultaten te komen. We ondersteunen in menskracht. Door onze kennis en ervaring beschikbaar te stellen en te delen die wij in ruim 25 jaar hebben opgebouwd. Of door financieel te ondersteunen. Áltijd met het oog op samenspel. En uiteindelijk áltijd gericht op de ontwikkeling van kinderen in Nederland. 

______________________________________________________________________________

Disclaimer | Wijzijnjong.nl