Wie wij zijn.
Visie op pedagogiek.
Wat ons drijft.
Onze merken.

Onze merken.

Wij geloven dat we onze toegevoegde waarde vergroten door samenspel en het opzoeken van synergie. Onze merken werken vanuit een gezamenlijke pedagogische visie en strategie. Samen inspireren we dagelijks jonge mensen en dragen we bij om hen te laten opgroeien tot zelfstandige, sociale en bekwame volwassenen.

Rijkt

RIJKT maakt kennis en kunde over kindontwikkeling voor iedereen toegankelijk. Als expertisecentrum in toegepaste pedagogie biedt RIJKT nieuwe zienswijzen en ontwikkelingen binnen én buiten de groep. RIJKT werkt nauw samen met partners in o.a. onderwijs en zorg. RIJKT innoveert, informeert en inspireert met een aanbod van advies, opleidingen en consultancy.

Bekijk de website

Edux_logo.png

Edux Onderwijspartners is een organisatie met een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Vanuit een netwerkfilosofie werken 40 professionals van Edux samen met andere betrokkenen in het onderwijsveld en de jeugdzorg. Edux legt de verbinding tussen kinderen, scholen en ouders om samen te bouwen aan het onderwijs van de toekomst.

Bekijk de website

KluppluZ

Ieder kind verdient zijn of haar plekje. Op school, thuis en in de wereld. Vaak gebeurt dat vanzelf, maar soms hebben kinderen (tijdelijk) behoefte aan extra ondersteuning. Voor hen is er KluppluZ. Met KluppluZ kunnen we als groep ook deze kinderen de juiste begeleiding bieden met gespecialiseerde groepsbegeleiding of ondersteuning op school, in de kinderopvang en thuis.

Bekijk de website

KSS

KSS biedt bedrijfskundige expertise aan organisaties waar kinderen en jeugd centraal staan. Met oplossingen op gebied van facilitaire zaken, ICT, financiën, HR en marketing en communicatie, biedt KSS een totaaloplossing aan deze organisaties en uiteraard ook binnen onze groep. Doelgericht en altijd in samenspel.  Zo kunnen zij zich optimaal richten op de ontwikkeling van kinderen.

Bekijk de website

Korein-Kwink-Skar.png

Kinderen die lekker in hun vel zitten, ontwikkelen zich optimaal. Daaraan bijdragen vinden wij onze belangrijkste taak. Door een warme sfeer te creëren, met volop persoonlijke aandacht. En minstens zo belangrijk: door uit te gaan van wat kinderen zelf kunnen, hoe klein ze ook zijn. We geven jouw kind de ruimte om het zelf uit te vinden en op eigen wijze op ontdekking te gaan. Te klauteren en te klimmen. Initiatief te nemen. Een keer te vallen en weer op te staan. Samen te lachen. En vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Want wij geloven dat jouw kind daar beter van wordt.

Je ziet ze groeien bij Korein, Kwink en Skar

Korein | Kwink | Skar

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten