Wie wij zijn.
Visie op pedagogiek.
Wat ons drijft.
Onze merken.

Onze merken.

Wij geloven dat we onze toegevoegde waarde vergroten door samenspel en het opzoeken van synergie. Onze merken werken vanuit een gezamenlijke pedagogische visie en strategie. Samen inspireren we dagelijks jonge mensen en dragen we bij om hen te laten opgroeien tot zelfstandige, sociale en bekwame volwassenen.

Korein-Kwink-Skar.png

Kinderen die lekker in hun vel zitten, ontwikkelen zich optimaal. Daaraan bijdragen vinden wij onze belangrijkste taak. Door een warme sfeer te creëren, met volop persoonlijke aandacht. En minstens zo belangrijk: door uit te gaan van wat kinderen zelf kunnen, hoe klein ze ook zijn. We geven jouw kind de ruimte om het zelf uit te vinden en op eigen wijze op ontdekking te gaan. Te klauteren en te klimmen. Initiatief te nemen. Een keer te vallen en weer op te staan. Samen te lachen. En vooral eens buiten de lijntjes te kleuren. Want wij geloven dat jouw kind daar beter van wordt.

Je ziet ze groeien bij Korein, Kwink en Skar

Korein | Kwink | Skar

EDUX_LOGO_DIG_RGB-1.png

Wij willen volgende generaties de kans geven om zich te ontwikkelen en hun talenten te benutten. Sterke professionals zijn daarbij nodig. Deskundige, vaardige mensen met een feilloos richtinggevoel. Wij versterken professionals met advies, training en coaching. Via een integrale aanpak verbinden we strategie en praktijk. Dat doen we met plezier: enthousiasme is onze brandstof voor samenwerking. Samen zetten we de zaak in beweging en brengen we verandering tot stand. Zodat kinderen en jongeren kunnen opgroeien tot sociale, bekwame en zelfstandige volwassenen. En een positieve bijdrage kunnen leveren aan de samenleving van nu en de toekomst.

Bekijk de website

KluppluZ

Ieder kind verdient zijn of haar plekje. Op school, thuis en in de wereld. Vaak gebeurt dat vanzelf, maar soms hebben kinderen (tijdelijk) behoefte aan extra ondersteuning. Voor hen is er KluppluZ. Met KluppluZ kunnen we als groep ook deze kinderen de juiste begeleiding bieden met gespecialiseerde groepsbegeleiding of ondersteuning op school, in de kinderopvang en thuis.

Bekijk de website

Logo_Spelenderwijs_RGB.png

Door kinderen liefdevol op te voeden, te verzorgen en te begeleiden stimuleren wij ze in hun ontwikkeling. Dit doen wij niet alleen, maar sámen met alle betrokkenen die om het kind staan, zoals ouders en scholen. Met elkaar én voor elkaar. Dat is onze basis. We bieden kinderen van 0 t/m 12 jaar een veilige en uitnodigende omgeving waar zij zich welkom en vrij voelen. Zo zorgen we ervoor dat kinderen zich optimaal ontwikkelen. Spelenderwijs.

Bekijk de website

KSS

KSS biedt bedrijfskundige expertise aan organisaties waar kinderen en jeugd centraal staan. Met oplossingen op gebied van facilitaire zaken, ICT, financiën, HR en marketing en communicatie, biedt KSS een totaaloplossing aan deze organisaties en uiteraard ook binnen onze groep. Doelgericht en altijd in samenspel.  Zo kunnen zij zich optimaal richten op de ontwikkeling van kinderen.

Bekijk de website