Wie wij zijn.
Visie op pedagogiek.
Wat ons drijft.
Onze merken.

Onze merken.

Wij geloven dat we onze toegevoegde waarde vergroten door samenspel en het opzoeken van synergie. Onze merken werken vanuit een gezamenlijke pedagogische visie en strategie. Samen inspireren we dagelijks jonge mensen en dragen we bij om hen te laten opgroeien tot zelfstandige, sociale en bekwame volwassenen.

Rijkt

RIJKT maakt kennis en kunde over kindontwikkeling voor iedereen toegankelijk. Als expertisecentrum in toegepaste pedagogie biedt RIJKT nieuwe zienswijzen en ontwikkelingen binnen én buiten de groep. RIJKT werkt nauw samen met partners in o.a. onderwijs en zorg. RIJKT innoveert, informeert en inspireert met een aanbod van advies, opleidingen en consultancy.

Bekijk de website

Edux_logo.png

Edux Onderwijspartners is een organisatie met een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Vanuit een netwerkfilosofie werken 40 professionals van Edux samen met andere betrokkenen in het onderwijsveld en de jeugdzorg. Edux legt de verbinding tussen kinderen, scholen en ouders om samen te bouwen aan het onderwijs van de toekomst.

Bekijk de website

KluppluZ

Ieder kind verdient zijn of haar plekje. Op school, thuis en in de wereld. Vaak gebeurt dat vanzelf, maar soms hebben kinderen (tijdelijk) behoefte aan extra ondersteuning. Voor hen is er KluppluZ. Met KluppluZ kunnen we als groep ook deze kinderen de juiste begeleiding bieden met gespecialiseerde groepsbegeleiding of ondersteuning op school, in de kinderopvang en thuis.

Bekijk de website

Korein Kinderplein

Ontdek meer! Korein Kinderplein stimuleert kinderen om op ontdekking te gaan, door hun natuurlijke nieuwsgierigheid te prikkelen in een uitdagende omgeving. Dan zijn ze namelijk optimaal in ontwikkeling. Met meer dan 110 vestigingen voor kinderopvang in Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg en een fantastisch aanbod aan activiteiten en workshops voor alle kinderen en ouders, is er steeds iets nieuws te ontdekken.

Bekijk de website

Kinderopvang Skar

Kinderopvang Skar kijkt graag door de ogen van het kind en biedt kinderopvang waar kinderen zich écht thuis voelen. Een rijke en uitdagende omgeving, met een ruim activiteitenaanbod en grote, groene buitenruimtes. Altijd in de buurt met circa 120 locaties in de regio Arnhem. Meer dan 110 jaar ervaring en koploper op het gebied van educatieve programma’s. Dat is Skar. 

Bekijk de website

Kwink

Kwink staat voor kwaliteit in kinderopvang. Deze kwaliteit kenmerkt zich door deskundigheid en betrouwbaarheid, in een omgeving waar kinderen zich thuis voelen en zich kunnen ontplooien. Vanuit de locaties in Veenendaal en Leersum biedt Kwink talloze activiteiten aan om kindontwikkeling te stimuleren.

Bekijk de website

KSS

KSS biedt bedrijfskundige expertise aan organisaties waar kinderen en jeugd centraal staan. Met oplossingen op gebied van facilitaire zaken, ICT, financiën, HR en marketing en communicatie, biedt KSS een totaaloplossing aan deze organisaties en uiteraard ook binnen onze groep. Doelgericht en altijd in samenspel.  Zo kunnen zij zich optimaal richten op de ontwikkeling van kinderen.

Bekijk de website

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten