Wie wij zijn.
Visie op pedagogiek.
Wat ons drijft.
Onze merken.

Carrière.

Om het beste uit kinderen en jongeren te halen, zijn de juiste professionals nodig. Wij zijn JONG herkent en erkent talenten en geeft hen de ruimte om zich te ontwikkelen. We blijven investeren om een inspirerende werkomgeving te bieden die steeds opnieuw aansluiting vindt bij opleidingen en professionals.
Zo dragen we als werkgever bij aan de ontwikkeling van talenten. We bieden een duurzaam perspectief aan nieuwsgierige, innovatieve, creatieve professionals; zowel jonge als ervaren mensen.

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren? Binnen de merken van Wij zijn JONG, Korein, Skar, Kwink, Spelenderwijs, KluppluZ, Edux en KSS zijn we altijd op zoek naar professionals.

VACATURE VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR.
Wij zijn JONG | Open sollicitatie, Eindhoven e.o. | 36 uur

Wil jij als onze nieuwe bestuurder bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren? Wij zijn JONG geeft hen de begeleiding die nodig is om ze te helpen opgroeien tot sociale, bekwame en zelfstandige volwassenen. Dit doen we vanuit vijf divisies die hier ieder vanuit hun eigen expertise aan bijdragen. Een groep die de verbinding zoekt met o.a. onderwijs, gemeenten en jeugdhulp. Ben jij een vernieuwer met lef? Heb jij ruime ervaring op bestuurdersniveau, opgedaan bij een omvangrijke, dienstverlenende organisatie in maatschappelijke context? Wij zijn JONG. Wie ben jij?

Proces
Wij zijn JONG laat zich in deze procedure bijstaan door Edith Zeevalk en Robin van der Harst van Holtrop Ravesloot. Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) vóór maandag 25 januari te sturen naar reacties@holtropravesloot.nl of te bellen naar 020-6470201 of 06-24620655.

Bekijk hier de vacature (PDF)

Overige vacatures.

Ben jij op zoek naar een andere rol binnen onze organsiatie?

Bekijk hier de overige vacatures

Ben jij opkomend talent? Kom stagelopen.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het ontwikkelen van je talenten. Wil jij stagelopen bij een van onze merken? Wij hebben regelmatig nieuwe stageplekken. 

Bekijk onze stageplekken

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten