Wie wij zijn.
Visie op pedagogiek.
Wat ons drijft.
Onze merken.

Carrière.

Om het beste uit kinderen en jongeren te halen, zijn de juiste professionals nodig. Wij zijn JONG herkent en erkent talenten en geeft hen de ruimte om zich te ontwikkelen. We blijven investeren om een inspirerende werkomgeving te bieden die steeds opnieuw aansluiting vindt bij opleidingen en professionals.
Zo dragen we als werkgever bij aan de ontwikkeling van talenten. We bieden een duurzaam perspectief aan nieuwsgierige, innovatieve, creatieve professionals; zowel jonge als ervaren mensen.

Binnen de divisie Korein Kinderplein, SKAR, RIJKT of KSS zijn we altijd op zoek naar professionals. Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren? Stuur een open sollicitatie en we kijken samen welke rol binnen onze organisatie het best past bij jouw ambities.

Zet jij jouw talent in?

Scroll naar beneden voor onze vacatures of stuur je open sollicitatie naar sollicitatie@wijzijnjong.nl.

Ben jij opkomend talent? Kom stagelopen.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het ontwikkelen van je talenten. Wil jij stagelopen bij Korein Kinderplein, SKAR, RIJKT of KSS? Wij hebben regelmatig nieuwe stageplekken. Stuur je motivatie naar stage@wijzijnjong.nl en we kijken samen of er een geschikte plek is in ons team.

Bekijk onze vacatures:

Skar.png

Korein.png

Kwink.png

LOGO_Wij-zijn-JONG_diap.jpg

KSS.png

Rijkt.png

 

KluppluZ.png

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten