Wie wij zijn.
Visie op pedagogiek.
Wat ons drijft.
Onze merken.

Kinderopvang Skar Meet & Greet

Woensdag 22 mei 2019 in de Omnibus in Arnhem

Meet & Greet

Heb jij passie voor kinderen en wil je iedere dag een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling? Ben je nieuwsgierig naar onze organisatie en het werken bij een van de ruim 80 locaties van Skar? Kom dan naar onze Meet & Greet op woensdagavond 22 mei a.s. in de Omnibus in Arnhem (nabij station Arnhem-Zuid).

Tijdens de inloop tussen 18.30 en 19.00 uur kun je in gesprek met medewerkers van Kinderopvang Skar. Hierna vertelt een van onze clustermanagers iets over onze organisatie en krijg je een rondleiding op kinderdagopvang De Kleine Wereld en bso De Parade. We vertellen je graag meer over jouw mogelijkheden binnen Skar en je kunt jouw specifieke vragen direct stellen aan een van onze recruiters.

Voor wie?
Deze Meet & Greet is bedoeld voor iedereen die beschikt over de juiste diploma’s om te mogen werken in de kinderopvang (inclusief 3F-taalniveau) en interesse heeft in het werken binnen de dagopvang, peuterwerk en/of bso in Arnhem en omgeving. Ervaring is niet per se noodzakelijk, wel de motivatie om jezelf verder te ontwikkelen. Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom!

Waar en wanneer?
Locatie: Kinderdagopvang De Kleine Wereld, Pallas Atheneplein 2, Arnhem (Schuytgraaf)
Datum: Woensdag 22 mei 2019                                                 
Tijd: 18.30 tot 20.30 uur

Wil je de Meet & Greet graag bijwonen? Meld je dan voor vrijdag 17 mei a.s. aan. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!

Aanmelden

Heb je je aangemeld, maar ben je onverhoopt verhinderd? Stuur dan even een mailtje naar recruitment@wijzijnjong.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Klik hier voor een toelichting.

Melding sluiten